• Προίκα Μωρού
  • Λευκά Είδη

Σχετικά με μάς

Η εταιρία Baby Life γεννήθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη! Όνειρο της ήταν να δημιουργήσει βρεφικά προϊόντα που θα χαρίσουν στον κόσμο του παιδιού στοργή και φαντασία! Και τα κατάφερε...

Τηλεφωνικές - Παραγγελίες  - Λιανικής - Χονδρικής!

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά στο 23940-23662 και εμείς θα σας στείλουμε τα προϊόντα της επίλογης σας στο χώρο σας!
 

Σήμερα η εταιρία Baby Life έχει μεγαλώσει και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ, έχοντας δημιουργήσει περισσότερους από 200 οδηγούς προϊόντων, χωρίς να χάνει τον παιδικό της ενθουσιασμό! Ο πρωτότυπος σχεδιασμός, η εμμονή στην ποιότητα και η προσήλωση στις κοινοτικές οδηγίες και τους κανόνες ασφαλείας για βρέφη, ήταν και παραμένουν σημεία αναφοράς για όλα τα προϊόντα. Η εταιρία Baby Life μεγαλώνει σωστά όπως όλα τα παιδιά... Με αγάπη και φροντίδα!

Η συλλόγη με τα προίοντα, περιλαμβάνει είδη προίκας μωρού και προιόντα γενικής βρεφανάπτυξης. Πάντες, παπλώματα, κουνουπιέρες, καλαθούνες, σεντονάκια, πάνες, μπουρνουζάκια, εσωρουχάκια, σαλιάρες και ότι είναι απαραίτητο για τη μέλλουσα μαμά και το μωράκι της.

Για αγορές online και μεγάλη ποικιλία σε είδη προσφοράς και stock, επισκεφτείτε το My Baby Store