Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023
Προτάσεις

Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το σινεμά αποτελεί μια από τις καλύτερες δραστηριότητες για το παιδί μας. Οι παιδικές ταινίες που κυκλοφορούν είναι διασκεδαστικές, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούν τη φαντασία του παιδιού μας.  

Σέ αυτό το άρθρο, έχουμε ξεχωρίσει ορισμένες παιδικές ταινίες που μπορούμε να δούμε τώρα και μερικές που αναμένουμε να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2023.

Super Mario Bros: Η Ταινία

Μια ακόμα ταινία που περιμένουμε με ανυπομονησία είναι η «Super Mario Bros: Η Ταινία». Η συγκεκριμένη ταινία θα φέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Mario και του Luigi, οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν την πριγκίπισσα. Βασίζεται στους πολύ αγαπημένους χαρακτήρες από το ηλεκτρονικό παιχνίδι της Nintendo κι είναι σίγουρο πως θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023
Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023

Στο Στοιχείο Τους

Η Pixar είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που έχει δημιουργήσει υπέροχες παιδικές ταινίες, όπως είναι οι «Toy Story» και «Τα Μυαλά που Κουβαλάς». Η νέα ταινία της εταιρείας ονομάζεται «Στο Στοιχείο Τους» και αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου

Η ταινία «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου» είναι η δεύτερη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν τα Minions που έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή στα παιδιά. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική ταινία, στην οποία ο Γκρου προσπαθεί να βρει τον τρόπο να γίνει ο χειρότερος κακός στην ιστορία.

Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023
Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023

Πάντα στο Κόκκινο

Μια ακόμα ταινία της Pixar που αξίζει να δούμε με τα παιδιά μας είναι η «Πάντα στο Κόκκινο». Αυτή η ταινία κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022 και είναι ιδανική για να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα με το παιδί μας. Ασχολείται με μια 13χρονη έφηβη, η οποία μεταμορφώνεται σε κόκκινο πάντα κάθε φορά που ενθουσιάζεται.

Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή

Η ταινία «Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή» είναι μια περιπέτεια που θα συνεπάρει τόσο το παιδιά μας όσο και εμάς. Ο Καρό Νίντζα και ο 13χρονος Άλεξ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ωστόσο, για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να ταξιδέψουν μέχρι τη μακρινή Ταϊλάνδη.

Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023
Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023

Καραγκιόζης: The Movie

Η ταινία «Καραγκιόζης: The Movie» φέρνει τους αγαπημένους ήρωες του θεάτρου σκιών στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για μια εξαιρετική ελληνική παραγωγή που θα λατρέψουν τα παιδιά, μιας και θα δουν με νέο μάτι αυτούς τους γνώριμους χαρακτήρες.

Παράξενος Κόσμος

Η Disney αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρείες που δημιουργεί κλασικές κι αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων. Η τελευταία ταινία της εταιρείας ονομάζεται «Παράξενος Κόσμος» και θα σας ταξιδέψει σε αχαρτογράφητες περιοχές. Αυτή η ταινία θα εξάψει τη φαντασία του παιδιού μας καθώς θα παρακολουθούν τις περιπέτειας της θρυλικής οικογένειας εξερευνητών Clades.

Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023
Οι καλύτερες παιδικές ταινίες 2023

Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία

Ακόμα μια ταινία που θα απολαύσουμε με το παιδί μας είναι «Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία». Αυτή η ταινία έχει πρωταγωνιστεί τον Παπουτσωμένο Γάτο, ο οποίος ανακαλύπτει ότι έχει σπαταλήσεις τις οχτώ από τις εννιά ζωές τους. Έτσι, θα ξεκινήσει να αναζητά έναν τρόπο για να αποκτήσει πάλι και τις εννιά ζωές.

Όλες αυτές οι ταινίες θα μας δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με το παιδί μας είτε στις αίθουσες του σινεμά είτε στο σπίτι. 

''Το γέλιο είναι διαχρονικό, η φαντασία δεν έχει ηλικία και τα όνειρα είναι παντοτινά'' - Walt Disney