Τα 5 καλύτερα καρότσια | 2023
Προτάσεις

Τα 5 καλύτερα καρότσια | 2023

Για τη φροντίδα του μωρού απαιτούνται ορισμένα βρεφικά είδη που θα συμβάλουν στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών του. Ένα από τα πιο απαραίτητα φυσικά  είναι το καρότσι μωρού. Ωστόσο, η επιλογή του συχνά δυσκολεύει τους νέους γονείς καθώς υπάρχουν πολλές και διαφορετικές διαθέσιμα είδη. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα καρότσια, για να κάνετε τη βόλτα με το μωρό μια άνετη και ευχάριστη διαδικασία!

1. Dovadi Atta

Το Dovadi Atta 3 σε 1 είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση και το στυλ! Το ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου και το σύστημα τετραπλής ανάρτησής του, επιτρέπουν εύκολους ελιγμούς, ακόμη και σε ανώμαλους δρόμους. Οι περιστρεφόμενοι μπροστινοί τροχοί υψηλής ανθεκτικότητας “real gel” κλειδώνουν για πρόσθετη σταθερότητα. Το στρώμα memory foam στη θέση, καθώς και το κάθισμα αυτοκινήτου εξασφαλίζουν άνεση για το παιδί, ενώ η ρυθμιζόμενη πλάτη προσαρμόζεται στις αυξανόμενες σωματικές ανάγκες του παιδιού. Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένο με βαμβακερό μαξιλαράκι που προσφέρει βελτιωμένη στάση σώματος και στήριξη του αυχένα του. Το Atta διαθέτει ρυθμιζόμενη λαβή για το γονέα και αναδιπλούμενο μηχανισμό για μεγαλύτερη άνεση. Φυσικά πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.

Τα 5 καλύτερα καρότσια | 2023
Τα 5 καλύτερα καρότσια | 2023

2. Nuna Mixx Next

Το καρότσι Nuna Mixx Next διαθέτει αναστρέψιμο κάθισμα, αντικραδασμικό σύστημα και ρυθμιζόμενο ύψος λαβής. Έχει ελαστικούς τροχούς και συνοδεύεται από ποδόσακο. Το πορτ μπεμπέ Cari Next μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο αυτοκίνητο, ενώ το κατ’ εξοχήν κάθισμα αυτοκινήτου isize Cari Pipa διαθέτει αφρό μνήμης για υψηλή πλευρική προστασία.

3. Chrome Travel Set Joie

Το Joie Chrome Travel Set αποτελεί εξαιρετική λύση για γονείς που που αναζητούν τόσο τη κομψή σχεδίαση όσο και τη λειτουργικότητα σε ένα καρότσι. Περιλαμβάνει το καρότσι, πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου. Διαθέτει ελαφρύ πλαίσιο που ζυγίζει μόλις 11 κιλά, διευκολύνοντας τους ελιγμούς και τη μεταφορά. Το αναστρέψιμο κάθισμα, επιτρέπει στους γονείς να επιλέξουν την καλύτερη θέση για το παιδάκι τους.

Τα 5 καλύτερα καρότσια | 2023

4. Boston Lorelli 3 σε 1

Το πολυκαρότσι Boston της Lorelli συνδυάζει design και εργονομία. Προσφέρει καλαθούνα, θέση καροτσιού και κάθισμα αυτοκινήτου. Αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα μεταφοράς. Έχει σκελετό αλουμινίου, ενώ είναι κατάλληλο για παιδί έως 22 κιλά, με ρυθμιζόμενο κάθισμα που μπορεί να τοποθετηθεί κοιτώντας μπροστά ή πίσω. Οι αναρτήσεις βοηθούν στην απορρόφηση των κραδασμών για ομαλή οδήγηση, ενώ η ποτηροθήκη και η κουνουπιέρα προσθέτουν επιπλέον ευελιξία κινήσεων στη βόλτα. Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι κατάλληλο για παιδί έως 13 κιλά, με εξαιρετικά μαλακή επένδυση και σύστημα ζώνης 3 σημείων.

5. Macan Cangaroo

Το καρότσι Macan Cangaroo 3 σε 1 είναι μια επίσης κομψή και πρακτική επιλογή για το μωράκι σας. Με πλαίσιο αλουμινίου, συνδεδεμένο φρένο πίσω τροχού και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 0 έως 36 μηνών ή 22 κιλά. Το εύκολο κλείσιμό του διευκολύνει την αποθήκευση και τη μεταφορά του. Συμπεριλαμβάνεται τσάντα αλλαξιέρα, ποδόσακος καθώς και κάθισμα αυτοκινήτου, με μέγιστο όριο βάρους 13 κιλά και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων. Με βάρος μόλις 14,5 κιλά το καροτσάκι Macan Cangaroo είναι μια εξαιρετική επιλογή για γονείς που αναζητούν ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Τα 5 καλύτερα καρότσια | 2023

Η επιλογή του καλύτερου καροτσιού για το μωράκι σας μπορεί να φαντάζει εύκολη αλλά δεν είναι. Λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του καροτσιού και τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς και το μικρό σας!

Fact: Οι βόλτες βοηθούν το μωρό να αναπτύξει τις κοινωνικές του δεξιότητες!